Spegepølser, grill-pølser og røgede fårelår

img_9988Årets høst af pålæg og andet guf er kommet i hus. Det er altid spændende.
For hvordan smager det? Er det lige så godt som sidste år?
Jeg har i år fået to forskellige spegepølser. Både en “klassisk” og én med hele kødstykker i, mildt krydret med paprika.
De røgede fårelår skal nok gøre lykke, som img_9983pålæg eller lækker aftensmad/frokostret med stuvet spinat. Mums!!
Det er også altid en lille smule overvældende, at få img_9980fyldt bagagerummet med røgvarer – og grillpølser i sæk!!! Så det gav til lidt pakkearbejde torsdag eftermiddag, vakuum-pakkeren blev fundet frem og sat i sving, inden pølserne røg i fryseren til grillsæsonen!

Reklamer

Om dorte1965

Begyndte mit fårehold i 2002, da jeg fik et 3 ugers moderløst lam i en papkasse af en kollega.
Dette indlæg blev udgivet i 2016, Efterår, Mad, Slagtning. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s