Lørdagsmiddagen

Det er altså fantastisk dejligt at hente en lammebov af egen avl op af fryseren, finde krydderurter, valnødder og grøntsager fra have og grønthandler, ordne det flot på bradepanden, sætte det i ovnen ved moderat temperatur – og vente nogle timer, mens duft og appetit breder sig. God aften!

IMG_3276IMG_3279

Reklamer

Om dorte1965

Begyndte mit fårehold i 2002, da jeg fik et 3 ugers moderløst lam i en papkasse af en kollega.
Dette indlæg blev udgivet i 2015, Efterår, Mad. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s